Кухоль виготовлений з нержавіючої сталі, призначеної для контакту з харчовими продуктами. Ручка-карабін дозволяє розміщувати кухоль на похідному спорядженні, при необхідності карабін складається до стінки кухля, роблячи його компактним за розміром. Ідеально підходить для подорожей, рибалки, полювання, роботи або для дому.
Характеристики:
- Об'єм: 500 мл
- Розмір:  ;8,6 см х 9,7 см.
- Вага: близько 100 г
Якщо Ви робите ставку на міцність, то цей варіант гуртка – саме Ваш. Якісний посуд з нержавіючої сталі будь-які пригоди в дорозі стерпить. Стиснення в рюкзаку, удари, падіння навіть із великої висоти їй не завдадуть шкоди. Не схильна сталь до появи подряпин, тріщин. Завдяки наявності спеціальних домішок у сплаві не боїться вона корозії. На відміну від пластику або силікону, сталеве похідне начиння набагато довговічніше. Ви питимете чай, не побоюючись токсичності гуртка. Якщо щодо алюмінієвого посуду можуть бути якісь сумніви, то харчова нержавіюча сталь має абсолютно бездоганну репутацію. Вона безпечна для здоров'я! При контакті з молоком, овочевими та фруктовими соками, що містять кислоти, сталь-нержавіюча сталь не виділяє шкідливих хімічних сполук. У сталевому посуді можна розігрівати та кип'ятити воду. Вона витримує серйозні перепади температур. Це важлива перевага перед пластиковим посудом, який для кип'ятіння зовсім не підходить, а в мороз може розтріскатися. Стінки кружки сфорязичокні з тонкого шару сталі, вони рівномірно та швидко нагріваються, дозволяючи в прискореному режимі закип'ятити води для чаю або приготування каші, вермішелі. Ручка зроблена досить великою і сильно віддаленої від стінок кружки, тому знімати з пальника посуд буде зручніше. Кухоль компактний, оскільки має складну ручку-карабін. А за потреби ручку можна зовсім вийняти з кріплень. Подібна деталь конструкції полегшує упаковку речей у рюкзак, який, як відомо, не є гумовим. Також за допомогою карабіна кухоль можна пристебнути із зовнішнього боку рюкзака – на стропу. Якщо Ви хочете, щоб напій у кухлі якомога довше залишався гарячим, і щоб ручка та стінки посуду не обпалювали пальці, тоді варто вибирати спеціальні термокухлі. Їх особливість полягає у двостінному корпусі.